Samen is niet alleen!

Jannemieke Termeer PK Adviseur

( Lid van team: Team PK Runningshop )

De bloesemmaand duurt nog tot

Qr
van totaal € 150 (44%)
6 km afgelegd
Mijn doel 20 km | bereikt 28%
Samen is niet alleen! Ik zet me al vele jaren in voor Alpe d'HuZes, maar nu mijn werkgever PK Running sponsor is van de Bloesemtocht en dus ook van Het Rode Kruis kan ik (en kunnen mijn collega's) niet achterblijven om ons in te zetten voor dit mooie doel.
 
Ik en mijn collega's gaan wandelen en hardlopen in april tegen eenzaamheid, want samen is niet alleen en niemand hoeft alleen te zijn! Bij Alpe d'HuZes weten we dat de kracht zit in het samen doen, het samenwerken en het samen zijn. Dat gun ik iedereen en daarom doe ik mee aan deze actie.

Ik ga wandelen en hardlopen in mijn eigen omgeving met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de projecten Let op elkaar! en Hulplijn! Niemand hoeft alleen te zijn, daarom draag ik met alle plezier een steentje bij aan dit doel.

Bekijk alle
5,5 km
Het eerste rondje 09-04-2021 | 19:33
5,5 km
Het eerste rondje 09-04-2021 | 19:33

Ik heb 3 routes uitgezet op Landgoed Hemmen. Als je mij sponsort, stuur ik je deze mooie routebeschrijvingen toe. Zelf loop ik de routes (5km, 9km, 13km) ook en maak ik er een fotoreportage van. Nieuwsgierig naar de foto's? Kijk hier het album: https://www.flickr.com/photos/149618871@N05/albums/72157718945517465. Kom je ook een keer genieten in Hemmen, sponsor mij dan en ik stuur je de routes toe.

View on Strava

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Het eerste rondje

10-04-2021 | 19:45 Ik heb drie mooie routes uitgezet op Landgoed Hemmen. Dit landgoed in de Betuwe is een pareltje dat nog niet veel mensen kennen. Het heeft een historisch dorpje, een prachtig park en wordt omgeven door landerijen. In deze omgeving is veel aandacht voor biologisch boeren en het in stand houden van de omgeving. Zo ook zijn er verschillende hoogstamboomgaarden waar appelbomen staan die je kunt adopteren. Uiteraard genieten we in april van de bloesem van deze bomen. Naast deze hoogstambomen staan er ook vele andere fruitbomen in het gebied. De natuur is rustig en lommerrijk en het is heerlijk genieten op de vele aangelegde wandelpaden door het park, de bossen en velden. Als tegenprestatie voor een donatie vanaf 10 euro stuur ik u de drie wandelroutes met beschrijving met alle plezier toe. En uiteraard loop ik zelf ook de drie routes (5km, 9km en 13km) deze maand en maak ik er een fotoreportage van.  De eerste fotoreportage van de 5km wandeling is gereed en kunt u zien op:  https://www.flickr.com/photos/149618871@N05/albums/72157718945517465                              
Lees meer